Kuuluvat ja erottuvat OHTO-hälytysviestit ÄLYPUHELIMIIN

OHTO lähettää Vapepan hälytysviestit tekstiviestinä. Oletusarvoisesti omassa puhelimessa saattaa tekstiviestiäänten asetukset olla sellaiset, että tekstiviestiääneen ei välttämättä reagoi, tai puhelin on äänettömällä, jolloin hälytysviesti ei kuulu.

Tällä sivulla on linkkejä Android ja iOS älypuhelinten tekstiviestiäänien säätämiseksi. Osa linkeistä on sovelluksen lataussivulle ja osa on linkkejä ohjeeseen (PDF). Voit ladata itsellesi myös Virven hälytysäänen tekstiviestin ääneksi, jolloin varmasti huomaat saapuvan OHTO-hälytyksen.

Huomio Android-puhelinten käyttäjät!

Android puhelimista jotkin merkit ja mallit (esim Honor puhelimet) säätävät tehokkaasti virransäästöominaisuuksia itsestään, joten sovelluksen laatamisen ja asentamisen jälkeen puhelimen asetuksista tulee antaa ladatulle ohjelmalle lupa olla taustalla päällä koko ajan. Lue lisää älypuhelimesi käyttöohjeesta.

FireAlarm 2 sovellusta täytyy välillä ”päivittää” painamalla triggerien asetus tilasta – muokkaa viestitriggeriä, ”tallenna”-painiketta.

Onko sinulla ohjeita tai hyviä sovelluksia tiedossa?

Jos sinulla on hyviä ohjeita hälytysäänien säätämiseksi, tai jos tiedät jonkin hyvän Android-sovelluksen hälytysäänien säätämiseksi, niin laitapa ohjetta ja linkkejä meille, laitamme hyviksi koetut ohjeet ja sovelluslinkit jakoon. Postia voi laittaa osoitteeseen yllapito@vapepakeski-suomi.fi