Maanantaina 11.2.2019, 112-päivänä tehtiin Ohtolle kuormitustesti, jolla selvitetään mm. eri operaattoreiden välittämien viestien toimintaa. Samalla datasta on mahdollista koostaa tietoa siitä, miten Ohton viestiin on vastattu ja sen pohjalta suunnitella ja suunnata mm. tulevia Ohto-koulutuksia.

Tuo hälyryhmäkohtainen kuittausaktiivisuuskooste tulee lähiaikoina maakunnallisille Ohto-kouluttajille koulutusten suunnittelun pohjaksi.

Tämän lisäksi tarvitsen mahdollisimman tarkkaa tietoa muista poikkeamista, esim. ylimääräisistä järjestelmän lähettämistä vastauksista. Siis liittymänumero, operaattori, sekä kellonajat ja selvitys poikkeamasta minulle sähköpostiin. Lisäksi tieto kuinka monessa hälytysryhmässä olet mukana.

Ystävällisin terveisin
Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu
SPR Länsi-Suomen piiri
040 528 0902
aki.valonen@redcross.fi