Esittely

Suomen Lentopelastusseura (SLPS) järjestää 18.-19.8.2018 Padasjoen Palotaruksella koulutustapahtuman, johon osallistuvat seuran valmiuspäällikön, RPAS-valmiusryhmän johtajan ja kutsuttujen kouluttajien lisäksi RPAS -kauko-ohjaajaksi tai kauko-ohjaustähystäjäksi koulutettavat henkilöt.

Kohderyhmä ja vaatimukset

Suomen Lentopelastusseuran RPAS -kauko-ohjaajaksi tai -kauko-ohjaustähystäjäksi koulutettavat henkilöt.

Osaamistavoitteet

Koulutustapahtumassa koulutetaan RPAS -kauko-ohjaaja- ja kauko-ohjaustähystäjäkoulutettaville koulutusohjelman mukainen maa- ja lentokoulutus. Maakoulutuksessa muutetaan opittu teoria käytännöksi ja selvitetään epäselvyydet. Lentokoulutuksessa harjoitellaan operatiivisen tehtävän kaikki vaiheet käytännössä.

Ohjelma

Lataa ohjelma tästä: 20180430 RPAS-koulutustapahtuma Padasjoki 2 1.pdf.

Opetustunnit

Lähiopetusta 14 tuntia.


Käy tutustumassa ohjelmaan ja ilmoittautumassa kurssille oheisen linkin kautta viimeistään 9.8.2018, jolloin ilmoittautumisaika päättyy: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/12916.

Lentopelastusseura vastaa kurssin majoitus- ja ruokailukustannuksista. Matkakustannuksia tai päivärahoja ei kurssin osalta korvata.

Lisätietoja sekä ajo-ohjeet Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEKin Palotaruksen kurssi- ja leirikeskuksesta saat täältä: http://www.spek.fi/Suomeksi/SPEK/Palotaruksen-kurssi–ja-leirikeskus.

Terveisin,

Juhani Kangasniemi
Vapepa-koordinaattori
RPAS Finland ry.
PL 33
00981 HELSINKI
GSM 040 553 1443
vapepa@rpas.fi
www.rpas.fi