Maastoetsijää motivoi auttamisen halu

”Minut saa näille tehtäville auttamisen halu. Joko minä löydän tai edesautan sitä, että joku muu löytää etsittävän henkilön.”

Maastoetsintä on ihmisten auttamista. Etsintää tehdään kadonneen henkilön löytämiseksi, mutta samalla autamme myös hänen läheisiään, joilla on syvä huoli kateissa olevasta. Tällä videolla näet, mitä maastoetsinnässä tapahtuu käytännössä. Video on kuvattu etsintäharjoituksessa Tampereella 8.10.2016.

 

Kiinnostuitko? Tule etsintäkursseille. Maastoetsinnän peruskursseja järjestetään ympäri Suomen, sinua lähinnä olevan etsintäkurssin löydät tapahtumakalenteristamme. Kurssilla pääset tutustumaan kadonneen ihmisen etsintään maastossa. Muualla Suomessa olevat kurssit löytyvät osoitteessa https://vapepa.fi/tapahtumakalenteri/.

Etsintäkurssin käytyäsi tunnet mm. seuraavat perusasiat:

  • etsintävalmius ja etsintäryhmän hälyttäminen
  • etsintämenetelmät
  • käytännön toiminta maastossa

Artikkeli on julkaistu 13.2.2017 Vapaaehtoisen pelastuspalvelun sivulla 
https://vapepa.fi/2017/02/13/maastoetsijaa-motivoi-auttamisen-halu/